Elfogadóhellyé válás folyamata

Az OTP SZÉP kártya elfogadói szerződését három egyszerű lépésben kötheti meg:

 1. Az Online szerződéskötés menüpontban adja meg céges, egyéni vállalkozói vagy magánszállásadói adatait és válassza ki, milyen SZÉP kártya alszámlákat kíván elfogadni.
 2. Válasszon elfogadási módot (POS terminál, OTPdirekt webshop, OTP SZÉP portál, telefonos elfogadás), majd adja meg az elfogadóhelyek adatait.
 3. Érvényesítse a szerződését és nyomtassa ki két példányban. Az aláírt szerződést a mellékletekkel együtt postai úton küldje el az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. részére (1243 Budapest, Pf. 564. címre). A szükséges mellékletek:
  • minden esetben a bankszámlaszerződés vagy a bankszámlakivonat fejlécének másolata, valamint
  • cég esetében a cégkivonat és aláírási címpéldány másolata,
  • egyéni vállalkozó esetében az egyéni vállalkozói engedély másolata,
  • magánszállás esetén magánszállásadói engedély másolata.

A szerződés postai beérkezését követően az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. rögzíti az adatait az elfogadóhelyi nyilvántartásban, és aláírást követően postai úton visszaküldi az Ön szerződéspéldányát.

Az Ön választásától függően az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. biztosítja az OTP SZÉP kártya elfogadás technikai feltételeit.

 • Amennyiben a már meglévő POS termináljához kérte a SZÉP kártya elfogadást, úgy az OTP Csoport a szerződés beérkezését követő 15 munkanapon belül aktiválja az OTP SZÉP kártya elfogadást.
 • Amennyiben új OTP POS terminál telepítését kérte, úgy szükséges a POS terminál bérleti szerződés és a bankkártya elfogadói szerződés megkötése is. Ezzel kapcsolatban az OTP Csoport megbízott üzletkötője felveszi Önnel a kapcsolatot a szerződésben megadott elérhetőségek valamelyikén. Az OTP SZÉP kártya elfogadói szerződés és/vagy a POS terminál bérleti szerződés beérkezését követő 27 munkanapon belül megtörténik az OTP SZÉP kártya elfogadására alkalmas OTP POS terminál telepítése.
 • Amennyiben webshopon (OTPdirekt) kívánja elfogadni az OTP SZÉP kártyát, munkatársaink megküldik Önnek a telepítési útmutatót. A rendszert a telepítést és tesztelést követően élesítjük.
 • Amennyiben az OTP Portálok oldalon keresztül vagy telefonon kívánja elfogadni az OTP SZÉP kártyát, a szerződés beérkezését követő 10 munkanapon belül megküldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges felhasználói nevét és jelszavát.
template_error_txt
template-text
template-text