Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Tisztelt Partnerünk!

Átmenetileg lassul az OTP SZÉP kártya kereskedői szerződések feldolgozása

A koronavírus okozta járványhelyzet miatt 2020. 03. 17-től átmenetileg a megszokottnál több időt vesz igénybe az OTP SZÉP kártya kereskedői szerződések feldolgozása. A postai úton érkező szerződéses dokumentumokat továbbra is fogadjuk, azonban a SZÉP-kártya elfogadás beállításához szükséges teendőket csúszásokkal tudjuk elvégezni. Ezek a papír alapú dokumentumok beérkezést követően 7 napra karanténba kerülnek, ez is lassítja a feldolgozást. Így ezen átmeneti időszakban e-mailen érkező, szkennelt formában kapott szerződés és mellékletei alapján is csatlakoztatunk új kereskedőt az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyi hálózatába. Javasoljuk, hogy az eredeti példányok postázása mellett a szepelfogadas@otpbank.hu e-mail címre is küldjék meg a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat a folyamat gyorsítása érdekében.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, a beérkezett szerződések feldolgozását lehetőségeink szerint próbáljuk minél hatékonyabban végezni.

OTP Pénztárszolgáltató Zrt.


OTP SZÉP kártya elfogadók lehetnek szálláshelyek, belföldi előre összeállított utazási csomagokat értékesítő utazásszervezők, éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozó szolgáltatók, közétkeztetők és szabadidős szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások. A szolgáltatások TEÁOR ’08 szerinti részletes listáját a Letölthető dokumentumok menüpontunkból érheti el.

OTP SZÉP kártya elfogadói szerződését megkötheti honlapunkon is. A részletekről tájékozódjon a Szerződéskötési folyamat menüpontban, a szerződéskötéshez szükséges adatokat az Online szerződéskötés menüpontban töltheti fel rendszerünkbe.

Az OTP SZÉP kártya programhoz elfogadóhelyként a következő fizetési módokkal tud csatlakozni amelyekről videókat tekinthet meg a hivatkozásokra kattintva:

Kérdése, problémája esetén hívja a +36 1 3666 222 telefonszámot, a 6-os gomb megnyomása után kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Az OTP SZÉP kártya elfogadói szerződéssel rendelkező Partnereinknek ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk az elfogadóhely kereső szolgáltatásunkban. Kiemelt megjelenéshez keresse az elfogadóhelyi hirdetési és keresői emelt szintű szolgáltatásunkat, amelyről az info@otpszepkartya.hu e-mail címen kérhet részletes tájékoztatást.